Bemiddeling

Object aanbieden
Alhoewel wij geen actieve bemiddelingspraktijk in de verhuur en verkoop van vastgoed onderhouden, beschikken wij over een groot netwerk van betrouwbare partners zoals makelaars, taxateurs, financiers en beleggers. Mocht u beleggingsobjecten willen aanbieden dan kunt u contact met ons opnemen. Afhankelijk van het aangeboden object of de geboden investering brengen wij desgewenst partijen met elkaar in contact om tot een overeenkomst te komen. In beginsel nemen wij enkel in Nederland gelegen vastgoed met een woon-, winkel- of kantoorbestemming in behandeling. Op verzoeken tot bemiddeling bij time-share in exotische oorden wordt bijvoorbeeld niet gereageerd. Wij treden bij transacties altijd namens een der partijen op en zijn in die zin geen onafhankelijke bemiddelaar.

Object zoeken
Met een zekere regelmaat stoten onze clienten (verhuurd) vastgoed af zonder dat deze objecten op de vrije markt worden aangeboden. Daarnaast zijn veel clienten bereid om delen van hun portefeuille te verkopen om zo ruimte te maken voor nieuwe investeringsmogelijkheden. Indien u geinteresseerd bent in de aankoop van een beleggingsobject of objecten met een gezamenlijke waarde van meer dan € 1.000.000 dan kunt u contact met ons opnemen zodat wij u eventueel weer in contact kunnen brengen met geschikte partijen.

Bent u op zoek naar een enkel of een beperkt aantal panden om bijvoorbeeld te verhuren als particuliere belegging of als oudedagsvoorziening? Kijkt u dan eens onder "Beleggen".

Neemt u voor meer informatie en de mogelijkheden eens contact met ons op (klik hier)