Beleggen

Vastgoed kan een zeer goed alternatief zijn voor het beleggen in aandelen, obligaties of deposito's. Geen torenhoge rendementen maar wel een stabiele en inflatiebestendige inkomensstroom en als het even meezit ook nog een aanzienlijke overwinst bij verkoop. Geen wonder dat veel particulieren en ondernemers naar vastgoed uitwijken om de winst uit de verkoop van het huis of de onderneming in te investeren, om spaargeld te laten renderen of om een oudedagsvoorziening op te bouwen.

Echter is vastgoed een lastige sector om in te beleggen. De markt is ondoorzichtig, het aantal partijen waarmee men bij de aankoop van een beleggingspand te maken heeft is groot, de wet- en regelgeving is complex en, helaas, is er op de vastgoedmarkt een aanzienlijk aantal goudzoekers en partijen met minder frisse bedoelingen actief. Voor “startende” vastgoedbeleggers kunnen dit voldoende redenen zijn om af te zien van het investeren in vastgoed.

Dat is echter vaak een gemiste kans omdat een investering in vastgoed een solide en stabiele investering op de lange termijn is mits men met de juiste partijen zaken doet. Juist voor deze investeerders bieden wij  daarom begeleiding gedurende het gehele traject van de aanschaf tot de exploitatie van een beleggingspand. Van het inventariseren van de wensen en mogelijkheden tot het selecteren van geschikte panden, het begeleiden van een aanvraag voor een eventuele aanvullende financiering, het verzorgen van de taxatie, het controleren van de koopakte tot het vinden van de juiste huurders en het opmaken van de huurovereenkomsten. Zelfs het beheer van verhuurde panden kunnen wij, in samenwerking met onze partners, voor u verzorgen. Wij fungeren hierbij als de spreekwoordelijke spin in het web en zorgen dat alle betrokken partijen hun afspraken tijdig en volledig nakomen. Uiteraard wordt u nauw betrokken bij het gehele proces en zijn er tussentijds meer dan voldoende mogelijkheden om de ingezette koers, bijvoorbeeld naar aanleiding van gewijzigde wensen of inzichten, bij te sturen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om te investeren in (verhuurd) vastgoed? Neemt u dan eens contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking (klik hier).